lopende band

  • ZHONGCHI INTELLIGENT TECHNOLOGY(SHENZHEN) CO., LTD fabrikant productielijn
  • ZHONGCHI INTELLIGENT TECHNOLOGY(SHENZHEN) CO., LTD fabrikant productielijn
  • ZHONGCHI INTELLIGENT TECHNOLOGY(SHENZHEN) CO., LTD fabrikant productielijn

Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele producten, evenals geavanceerd productregelen en materiaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Langs de stijgende markteisen, stellen wij onophoudelijk klanten door producten tevreden bij te werken om prouductionsystemen te verbeteren, verbeteren kwaliteit.

 

 

 

 

OEM / ODM

ZHONGCHI heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. People-oriented, streven wij ernaar om veilig te ontwerpen en te ontwikkelen, efficiënte en energy-saving vormen voor klanten, om aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst te voldoen.

R & D

ZHONGCHI de laser heeft een professioneel R&D-team, met meer dan 22 jaar ervarings op lasergebied om alle machines van de soortenlaser van de beste kwaliteit en de beste dienst te voorzien.

 

ZHONGCHI de laser heeft met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in China en overzee samengewerkt.

ZHONGCHI de laser krijgt de heel wat kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

 

Sinds zijn onderneming, heeft ons bedrijf altijd de kern bedrijfswaarden van „innovatie, kwaliteit, de dienst aangehangen, en win-win“, en geleidelijk aan dat het gebied van machineautomatisering door de voordelen op laser het merken, laserlassen en andere gebieden aangehangen worden geaccumuleerd. In de loop van de jaren, is ons bedrijf blijven leren en vernieuwen, en een volledige reeks van rijpe 3D laser merkend oplossingen gelanceerd, die vele landen en gebieden omvatten.

 

 

Laat een bericht achter